Indywidualne licówki kompozytowe – prosta metoda na ładniejszy uśmiech Pacjentów

Indywidualne licówki kompozytowe – prosta metoda na ładniejszy uśmiech Pacjentów

Kurs 2019-11-29

Miejsce: LUBLIN

Termin: 29.11.2019
Godziny:
10:00-15:00
Gdzie:
Hotel Piano, Lublin, ul. Jana Pawła II 19
Prowadzenie: dr n.med. Michał Ganowicz
Punkty Edukacyjne: 5
Koszt szkolenia: 490 zł


Indywidualne licówki kompozytowe – prosta metoda na ładniejszy uśmiech Pacjentów


ProVeneer™ –
system indywidualnych licówek kompozytowych do wykonania podczas jednej wizyty, w ciągu 15 minut, bez laboratorium protetycznego.

Dowiedz się:

  • Jak w 15 minut i bez pomocy technika wykonać indywidualną
    licówkę kompozytową o grubości 0,1mm?
  • Jak przedstawić Pacjentowi efekty leczenia, jeszcze przed tym leczeniem?
  • Jak bezinwazyjnie poprawić uśmiech pacjenta?
  • Jak przekonać Pacjenta do zmiany wyglądu zębów?
  • Jak wprowadzić proste procedury stomatologii estetycznej i zwiększyć
    przychody swojego gabinetu?


Wszystko to z systemem ProVeneer™ wyprodukowanym przez firmę Silmet we współpracy z Silverman Institute of Cosmetic Dentistry (USA).

Program:

10.00 - 11.30 Część teoretyczna

  • Rozmowa z Pacjentem - jakie pytania zadać, na co zwrócić uwagę.
  • Podstawy estetyki uśmiechu i okluzji.
  • Badanie Pacjenta - kolor zębów, zwarcie, prowadzenie kłowe i sieczne.
  • Wskazania do ProVeneer™.
  • Smile Preview Venner - prezentacja efektu przed 
  • Procedura wykonania licówek ProVeneer™ krok po kroku.
  • Procedura cementowania licówek ProVeneer™krok po kroku.
  • Efekty leczenia z ProVeneer™.

11.30 - 12.00 Przerwa kawowa

12.00 - 15.00 
Część praktyczna

  • Jak wykonać i założyć pojedynczą licówkę w ciągu 15 minut
    (łącznie z wykończeniem i polerowaniem)?
  • Procedura wykonania licówek ProVeneer™ krok po kroku.
  • Procedura cementowania licówek ProVeneer™ krok po kroku.

 
W ramach opłaty organizator gwarantuje uczestnikom:
- materiały informacyjne i edukacyjne,
- poczęstunek w przerwie szkolenia
(kawa/herbata/woda mineralna/soki owocowe/ciastka).


Każdy z uczestników kursu otrzyma
certyfikat ukończenia szkolenia oraz 5 punktów edukacyjnych.


Zgłoszenia:
Krzysztof Sternik, tel. 666 372 320 • sternik@marku.pl
Grzegorz Fąfara, tel. 606 885 752 • fafara@marku.pl
lub poprzez poniższy formularz zgłoszeniowy

Ilość miejsc ograniczona.


Rezygnacja z uczestnictwa w kursie wymaga przesłania stosownej informacji na adres e-mail Organizatora. W wypadku rezygnacji z uczestnictwa w kursie w terminie:

• do czternastu dni przed dniem rozpoczęcia kursu Organizator zwraca  Uczestnikowi 100% wpłaconej opłaty,

• do siedmiu dni przed dniem rozpoczęcia kursu Organizator Uczestnikowi 50% wpłaconej opłaty,

• krótszym niż siedem dni przed rozpoczęciem kursu wpłacona opłata nie podlega zwrotowi.


Więcej informacji: www.marku.com.pl