OGÓLNOŚWIATOWY KONKURS „ZACHOWAĆ NATURALNY ZĄB”

OGÓLNOŚWIATOWY KONKURS „ZACHOWAĆ NATURALNY ZĄB”
 
Drodzy dentyści oraz studenci Wydziału Stomatologii chcielibyśmy państwa zaprosić w imieniu firmy MetaBiomed do udziału w ogólnoświatowym konkursie „Zachować naturalny ząb”.
 
Organizatorem jest działająca od 1990 r. firma Meta Biomed, która opracowuje i produkuje materiały wykorzystywane do codziennej pracy stomatologów nad poprawą zdrowia pacjentów. Celem firmy jest wsparcie stomatologów, dla których priorytetem jest zachowanie naturalnego uzębienia pacjentów. W tym celu w roku 2020 r. po raz pierwszy został zorganizowany konkurs „Zachować naturalny ząb”. Tegoroczna edycja jest kontynuacją wsparcia pracy stomatologów szczególnie tych, którzy używają w swojej praktyce Ceraseal. Materiał ten dzięki swoim właściwościom pomaga w zachowaniu zębów własnych pacjenta.
 
SZCZEGÓŁY KONKURSU:

Co trzeba przygotować? Przypadek z zastosowaniem materiału CeraSeal.

Kto może wziąć udział? Dentysta oraz student Wydziału Stomatologii.

Terminy organizacji konkursu:
  • Do 30 czerwca 2022 – termin składania aplikacji pod adresem: https://forms.gle/8miTKXh5r3ucMR4QA.
  • Do 30 listopada 2022 - termin złożenia opisu przypadku w formie Advertising poster.
  • Dnia 12 grudnia 2022 - ogłoszenie 10 finalistów.
  • Dnia 30 grudnia 2022 - ogłoszenie zwycięzców.
  • Dnia 14 marca 2023 - podczas targów IDS na stoisku Meta Biomed uhonorowanie zwycięzcy.
Nagrody:
  1. Pierwsze miejsce: 1000 $, bilet lotniczy w dwie strony na targi IDS 2023 oraz video promocja przypadku klinicznego.
  2. Drugie miejsce: 700 $, EQ-M, zestaw oraz video promocja przypadku klinicznego.
  3. Trzecie miejsce: 700 $ oraz video promocja przypadku klinicznego.
  4. Dziesięciu finalistów otrzyma po 5 strzykawek materiału Ceraseal o wartości 500$.
  5. Reszta osób biorących w konkursie otrzyma strzykawkę materiału Ceraseal o wartości 100$.
Więcej informacji znajdą Państwo w poniższych załącznikach lub kontaktując się za pomocą adresu e-mail: dental@meta-biomed.com.
 
 
Źródło: informacja prasowa